Acest site este deţinut şi publicat de către: S.C. Happy Prosport Production S.R.L., C.U.I./C.I.F.: 28378333, Nr. Înmatriculare la Registrul comerţului: J02/450/2011.
Contact: web: www.cronometrare.ro, E-mail: office@cronometrare.ro

CONDIŢII GENERALE

Acest site este destinat facilitării contactului între furnizori/prestatori şi potenţialii clienţi. Informaţiile şi imaginile prezentate în acest site au caracter informativ, neimplicând nicio obligaţie din partea deţinătorului acestui site.
S.C. Happy Prosport Production S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site, incluzând aceşti „Termeni şi condiţii” în orice moment, fără preaviz.

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, S.C. Happy Prosport Production S.R.L., afiliaţii săi, reprezentanţii săi, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Informaţiile asupra preţurilor/tarifelor precum şi a caracteristicilor acestora sunt prezentate aşa cum au fost ele redactate de către furnizorii sau prestatorii respectivi. Corectitudinea respectivelor informaţii cade exclusiv în sarcina furnizorilor/prestatorilor respectivi. Erori sau omisiuni pot interveni.

PAROLE, CODURI DE ACCES ŞI DATE PERSONALE

Puteţi consulta acest site fără să vă dezvăluiţi identitatea sau să daţi cea mai mică informaţie în ceea ce vă priveşte.

Pentru a vă putea înregistra pe site, este necesar să specificaţi o adresă de e-mail şi o parolă. Ne angajăm să nu comunicăm unor terţe persoane aceste date (cu excepţia organelor de anchetă, în cazurile prevăzute de legislaţia română în vigoare).

Ne rezervăm dreptul de a vă transmite mesaje privitoare la starea contului Dvs de utilizator prin intermediul adresei de e-mail pe care o furnizaţi. Eventualele comunicări comerciale sau oferte vă vor fi transmise pe respectiva adresă de e-mail doar cu acceptul Dvs.

Referitor la drepturile Dvs privind protecţia datelor personale, în cazul în care solicitaţi (prin intermediul unui mesaj email la office@cronometrare.ro:
– vă putem furniza datele referitoare la persoana Dvs. pe care le avem stocate;
– aveţi dreptul de a solicita modificarea datelor Dvs. personale înscrise pe acest site;
– de asemenea, în cazul în care solicitaţi, vom şterge definitiv datele referitoare la persoana Dvs. stocate în baza noastră de date, fie sub forma de date de conectivitate si contact, fie ca informatii parte dintr-o lista de rezultate.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că din momentul ştergerii datelor personale, veţi avea acces doar la partea publică a acestui website, iar contul de utilizator va fi implicit dezactivat.

Datele personale colectate prin intermediul acestui site sunt confidenţiale şi sunt păstrate de către deţinătorul acestui site în conformitate cu Legea nr. 677 din 2001 (Lege pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date), publicată în Monitorul Oficial nr. 790/12-12-2001 şi cu prevederile Regulamentului 679/27-04-2016 (GDPR).

Datele personale colectate prin intermediul acestui site (respectiv numele) vor fi afisate cu titlu informativ in privinta rezultatelor sportive la care v-ati inscris si unde ati acceptat expres folosirea datelor Dvs. Personale (numele si categoria) in listele de rezultate sportive. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că deţinătorul acestui website NU are control asupra modului în care respectivii au prelucrat datele personale ale Dvs, deci, implicit deţinătorul acestui website NU poate fi tras la răspundere pentru aceasta.

DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Continutul acestui site, incluzând dar nelimitându-se la texte, logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini (statice şi/sau dinamice), prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a S.C. Happy Prosport Production S.R.L., cu excepţia logo-urilor şi a imaginilor publicate de către furnizorii/prestatorii care au publicat anunţuri..

Vizitatorilor acestui site nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţi, modificarea sau utilizarea în alte scopuri a oricărui conţinut (aşa cum acesta a fost definit în paragraful anterior), decât după obţinerea în prealabil a unui accept scris din partea S.C. Happy Prosport Production S.R.L..